Kursgårdar

Vi anser att utbildningsmiljön utgör en väsentlig grund för lärandet. Våra konferensgårdar är därför valda med stor omsorg för att bidra till en stimulerande och effektiv utveckling av våra deltagare.
Inspirerande och kreativa miljöer i kombination med personlig och god service kännetecknar våra lärmiljöer. Tidlöshet i kombination med en charmig koppling till det bohuslänska landskapet och den ofta karga skärgårdsmiljön. Avskildheten inspirerar och sätter utbildningens syfte i centrum. Närheten till den naturen skänker en både utmanande och rofylld inramning åt arbetet.
Våra konferensgårdar skiljer sig åt till läge och profil, men på alla finns en väl genomtänkt miljö för lärande där en bestående utveckling kan skapas. 

Slussens Pensionat

äkta gammalt badpensionat - en skön miljö i form av en kombination av idylliskt badhotell, spännande matställe och högklassig musikklubb.

Villa Sjötorp

personlig och familjär konferens i sekelskiftsmiljö med plats för stora visioner och nyskapande idéer.

Pensionatet Skäret

det lilla stället med den stora omtanken. Endast en halvtimmes båtfärd från Saltholmen i Göteborg och du kommer att finna en bilfri skärgårdsidyll, med havet som närmsta granne.

Nösunds Värdshus

Nösunds Värdshus ligger på södra Orust vid havet, mitt i Bohuslän. Det gamla pensionatet har byggts om och
kompletterats med ett orangeri, sjöbodar och rum med terasser ut mot sjön.

Handelshuset Käringön

Här, en bra bit ut i havsbandet möter du känslan av frihet och närhet. En känsla som egentligen inte går att beskriva, den måste upplevas. Och det är upplevelser som vi erbjuder på Käringön.

Lissgården

Läget är det vackrast tänkbara, med strandtomt i den väl skyddade Stallviken på Särö. Lissgården ligger 20 minuters bilväg från centrala Göteborg

Tofta gård

Längst ut på Orust västra sida, nästan så långt väster ut man kan komma i Sverige, finns Tofta gård.

Thorskogs slott

Känslan av stillhet, personlig omtanke och starka historiska band. Det är hit du åker när du vill uppleva en konferens som har de bästa förutsättningarna; kreativ miljö, ett brett utbud av aktiviteter, god mat och personligt inredda rum.